Jeugdkampen

Zutendaal beschikt over alle troeven voor een geslaagde jeugdvakantie. Niet enkel zijn er verschillende kampeerplaatsen in de gemeente. Maar er valt ook vanalles te beleven.

In de gloednieuwe kampbrochure van Zutendaal vind je alle informatie die je nodig hebt om je verblijf in onze gemeente voor te bereiden. Je kan deze brochure ook downloaden in pdf-vorm.

Papieren, reglementen en vergunningen

Dien de verklaring kamperen in de politiezone CARMA in. De ingevulde infofiche dien je samen met een volledige ledenlijst te bezorgen aan de Politie CARMA. Dit kan per mail via lick@politiecarma.be. Vervolgens ontvang je het volledige kampeerreglement van de politie. Hierin vind je richtlijnen en uitgebreide informatie met betrekking tot je verblijf in Zutendaal. Lees deze nota dus zeker grondig door.

Check ook steeds even bij de verhuurder van je kampeertterrein welke documenten je daar nog dient te bezorgen. Logeer je op een gemeentelijk kampeerterrein dan dien je ook het reglement van gemeentelijke kampeerterreinen te respecteren. Dit docuement ontvang je bij reservatie van de verhuurder.

Algemene informatie over kamperen

Allerhande info over kamperen in het algemeen en onderwerpen zoals afval, alcohol, milieuvriendelijk op kamp en meer vind je www.jeugdverblijven.be

« Ga terug